Що найкраще підкреслить красу, тендітність та розмаїття кольорів й форм квітів, як не стримана строгість бруківки та незворушність стародавніх стін? Саме так подумали в міському управлінні культури та влаштували Перший Львівський Фестиваль вуличних квіткових композицій. Стартує «Leo Flower 2011» 1 серпня і триватиме до Дня Незалежності.

Взяти участь в квітковому дійстві може кожен бажаючий. Головна умова – взуття. Так, це не помилка, саме взуття має замінити звичні горщики й кашпо. «Адже чим насправді є горщик для квітки, як не способом забезпечити «модним взуттям» її коріння? Тож кожен отримає нагоду подарувати нове життя своїм старим «мештам». Кожен авторський креатив не тільки має шанс стати «родзинкою» рідного міста, але й, можливо, надихне професійних дизайнерів», – розповіли організатори фестивалю.

Мета проведення фестивалю вуличних квіткових композицій – перетворити старий центр Львова на територію «квітучої фантазії». Термін та місце подачі композицій: 1-23 серпня, пл. Катедральна, 5. Там же можна буде і милуватися витворами львівських «флористів». До участі запрошують всіх охочих.

Журі, складається із митців, професіоналів ландшафтного дизайну, флористів та шанувальників Львова. Оголошення підсумків конкурсу та урочисте врученням премій переможцям – на День Незалежності о 16:00 год. Призовий фонд фестивалю – 1500 грн.

Lady Kava


Фото Мирослава Пархомика

постові: Ваші найкращі статуси в соціальних мережах - це статуси українською мовою.