У понеділок, 27 лютого, танцювальна школа «Давайте потанцюємо!», що діє при ЛМГО «Інститут Громадського Лідерства», організовує проект «Вечір танців та живої музики». Захід відбуватиметься в клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88).
"У зв’язку з сидячим способом життя сучасна молодь стикається із значними проблемами здоров’я, а танці є одним з найбільш гармонійних видів спорту, що позитивно впливає на самопочуття. А збалансований розвиток та розтяжка м’язів сприяє бадьорості та життєрадісності.
Сидячий стиль життя спровокував і значну популярність соціальних мереж, що  практично нівелюють живе спілкування – ось чому так важливо надати молоді можливість для заведення реальних знайомств та утворення живих стосунків. А що може бути романтичніше за танцювальний зал."
керівник танцювальної школи «Давайте потанцюємо!» Тетяна Лещук.
У заході візьмуть участь випускники танцювальної школи, які покажуть те, чого навчилися впродовж двох місяців. Родзинкою вечора є виступи учасників заходу в таких видах танців як: вальс, сальса, танго, стрип-пластика та рок-н-рол. Особливістю свята буде те, що атмосферу вечора підтримуватиме оркестр, який подарує гостям яскраві мелодії танго, джазу, вальсу, латини та рок-н-ролу.
"Цей вечір стане яскравим доказом того, що зовсім не обов’язково займатися танцями з дитинства, щоб створити яскравий номер та втілити в життя свою мрію про сцену та аплодисменти.
Танцювальна школа «Давайте потанцюємо!» дає можливість спробувати те, про що мріяли, проте ніколи не наважувались. Тут можна відчути себе справжніми зірками у центрі уваги, навчитись красиво рухатись, покращити своє здоров`я, а також провести час у невимушеній та водночас романтичній атмосфері танцювального залу."
керівник танцювальної школи «Давайте потанцюємо!» Тетяна Лещук.
Нагадаємо, такий захід організовується вже вчетверте.
Довідка
Організатор вечора: керівник танцювальної школи «Давайте потанцюємо!» Тетяна Лещук, тел. 0932929293.