Відпочинок на Кіпрі

Тури на Кіпр все більш затребувані серед українців. З січня по серпень 2006 року приплив туристів з країн СНД збільшився на 36%. Кіпр приваблює гостей чудовою погодою, теплим морем і цікавими екскурсіями. Чималу роль у виборі Кіпру як найкращого місця для проведення відпустки сприяє чітка і спрощена процедура видачі віз. Вона як і раніше є безкоштовною і займає всього 24 години, повідомляє Кіпрська Організація з Туризму.

Як зазначив Почесний Консул посольства Республіки Кіпр Ніколас Маноліс, за перші 15 днів вересня 2006 вже було видано близько 7 000 віз, тоді як у минулому році за весь вересень було видано всього трохи більше 6 000 віз. Ніколас Маноліс підкреслив, що кількість відмов у отриманні візи на Кіпр скоротилася з 2% до 0,5%.

Кіпр – це острів усіх сезонів, літо тут триває з травня по листопад, а з грудня по квітень стоїть сонячна тепла погода. Його можливості для відпочинку безмежні. Це не лише пляжі Середземного моря, а також унікальні пам'ятники історії, а й такі напрямки як агротуризм, бізнес-туризм, паломницькі і весільні тури.

Додаткова інформація: