na-kurorti-kittsteynkhorn-vazhlyva-podiya-roxy-chicken-jam

Дівчата-сноубордистки змагаються за перші місця

З 12 по 14 грудня 2008 року в Австрії, на курорті Кітцтейнгорн (Kitzsteinhorn) пройде найбільший в світі дівчачий контест по сноуборду.

Кращі сноубордистки світу будуть битися за призові 50 000 доларів і очки в рейтингу Women's World Snowboard Tour.

У серії Roxy Chicken Jam - два контести. Один проходить на курорті Кітзейнгорн на початку зими, а інший - у самому кінці сезону в США, на курорті Маммут. Австрійський сноупстайл-контест на курорті Кітцтейнгорн пройде у форматі джем-сесії: сноубордісткам нададуть необмежену кількість спроб за певний період часу. У контесті візьмуть участь 25 кращих сноубордісток світу і ще 5, які пройшли спеціальний відбір. У фінал змагання вийдуть 8 учасниць.

Roxy Chicken Jam - це найважливіша подія сезону для дівчат-сноубордисток, і це підтверджує ажіотаж, з яким вони змагаються за перші місця.

В австрійському Кітцтейнгорні знаходяться три вражаючих парки, побудованих на території курорту. У парку Glacier, де пройде Roxy Chicken Jam, райдерів чекатимуть 30 фігур (але це не означає, що інші парки будуть закриті для катання). Присутні глядачі та учасники зможуть також покататися в навчальному парку Roxy і в парку DC Central для райдерів середнього рівня.