naybilshyy-akvapark-ramada-rezort-akvavorld-budapesht

Аквапарк у Будапешті

У Будапешті відкрився готельний комплекс і аквапарк "Рамада Резорт - Акваворлд Будапешт". Аквапарк і готельний комплекс поєднує в собі всі переваги столиці, природи, ексклюзивного готелю і парку водних розваг.

Комплекс розташований у північній частині Будапешта в районі Уйпешт, поруч з мостом Медер, що будується через Дунай, поблизу кільцевої автомагістралі M0, в зеленому оточенні і все-таки близько до центру.

Чотиризірковий готельний комплекс «superior» з конференц-залом і велнес-центром, номерний фонд якого становить 309-номерів різної категорії (звичайні номери, номери-люкс та апартаменти) має у своєму розпорядженні зал для проведення конференцій загальною місткістю - 1000 місць, салон Spa та Фітнес-центр, безліч ресторанів, барів і центр розваг.

Рамада Резорт - Акваворлд Будапешт (Ramada Resort - Aquaworld Budapest) - є однією з найбільших критих купалень в Центральній Європі, де одночасно може перебувати 1800 осіб. 11 водних гірок, 17 басейнів, басейн для серфінгу, що вважається рідкісним в Європі, та безліч інших елементів розваг роблять унікальним таку туристичну пропозицію в сфері угорського туризму.