Дешеві готелі, у яких дозволено проживання з тваринами

Для тих, хто подорожує з собаками чи кішками, сайт, який присвячений домашнім тваринам, представив список готельних мереж. В основному це американські мережі.

  1. Motel 6 – у всіх 900 готелях допускається проживання з твариною. Дозволяється проживання з 1 твариною без додаткової оплати. Такими правилами Motel 6 керується з 1962 року.
  2. У 99% готелів мережі La Quinta Inns & Suites з радістю зустрінуть вас і вашого вихованця. Додаткова плата за улюбленця не стягується, хоча тут є обмеження, яке стосуються ваги тварини – вона повинна бути не більше 45 фунтів (20,5 кг).
  3. У 340 готелях мережі Red Roof Inn дозволяється розміщення з тваринами без додаткової плати.
  4. Найбільша готельна мережа в світі – Best Western, яка налічує 1900 готелів, дозволяє проживання з тваринами. 1000 готелів знаходяться у США і Канаді.
  5. Готелі мережі Candlewood Suites допускають проживання з тваринами, вага яких менша 80 фунтів (36.4 кг). Пропоновані номери розраховані на тривале проживання, вони більш просторі, є кухні і вітальні. За ваших улюбленців стягується додаткова плата, також є необхідне щеплення тварин.