Острів Крит

На радощах туроператори та авіакомпанії готові збільшити пропозицію, незважаючи на те, що вже в липні очікується падіння попиту.

Туроператори, які організовують поїздки на грецький острів Крит, повідомляють про дострокову розпродажу турпутівок не тільки на травень, але і на першу половину червня. Причому найбільшим попитом користувалися пропозиції в 4-5 зіркові готелі.

Одна з вірогідних причин підвищеного інтересу туристів до острова, на думку експертів, полягає у значних знижках на розміщення, які становлять 15- 25 відсотків від початкової ціни.

Іншим поясненням стало дешевше перевезення на острів. За неофіційними даними, вартість авіаквитка на рейс до Криту становить 270 євро, а, наприклад, на рейс до острова Родос вартість буде як мінімум на 20 євро дорожча.

Спостерігачі побоюються, що з кінця травня, коли в Іракліон піднімуться всі заявлені чартери, ситуація може докорінно змінитися.

Не буде двох грецьких перевізників – Hellas Jet та Aegean Airlines.

Ситуація погіршиться в липні, який за прогнозами експертів не буде найприбутковішим в цьому літньому сезоні. А серпень вважається в операторів "традиційно провальним".

Посилання: