Відпочинок в Долині Смерті

Долина Смерті, розташована в Каліфорнії – найжаркіше місце на Землі. Проте навіть у цих непривітних і пустельних місцях створені всі умови для комфортного відпочинку.

Долина Смерті – один з найбільших за площею, найрізноманітніших за змістом і безумовно один з найцікавіших Національних Парків США. Розташована Долина в районі пустелі Мохаве, на південний-схід від гірського хребта Сьєрра-Невада в Каліфорнії. У Долині Смерті в 1913 році був зареєстрований абсолютний рекорд температури – +56 градусів за Цельсієм.

Furnace Creek Inn – справжній оазис у пустелі, який знаходиться на автостраді 190, в Національному парку Долини смерті, приблизно на відстані 192 км на північний захід від Лас-Вегаса, розташованого в Неваді, і на відстані 360 км на північний схід від Лос-Анджелеса, розташованого в Каліфорнії. Готель розташовується навпроти гір Фьюнерал, а з вікон готелю відкривається вид на соляні пустелі. В готелі всього 66 кімнат, оформлених у стриманому класичному стилі, відкритий басейн, непоганий ресторан, кафе-бар і власний салун з веселою вивіскою "Штопор".

Furnace Creek Inn

Колись у будівлі готелю розташовувався офіс компанії "Пасифік Кост Боракс", а в 1950-х роках тут знімалися серії телевізійної програми "Дні Долини Смерті". Готель – ідеальне місце для відпочинку.

Особливе задоволення – купатися у басейні вночі, милуючись зоряним небом. Любителі гольфу обов’язково повинні спробувати свої сили на тутешньому полі, яке знаходиться на 65 метрів нижче рівня моря, і сила земного тяжіння тут більш відчутна. Знавці запевняють, що навіть кулька для гольфу веде себе інакше, ніж на звичайних полях.

У просторому залі ресторану на сніданок, обід і вечерю подають страви континентальної кухні в стилі "шведського столу", з акцентом на місцеві продукти. У готелі є два бари, які знаходяться у вестибюлі та біля басейну, в яких подають коктейлі, пиво, вино і легкі закуски.

Весь вільний час необхідно присвятити поїздкам по долині. Наприклад, оглянути загадкове місто примар Ріоліта, дивовижні "зморшкуваті" пагорби в Забріскі-Пойнт, кратер Убіхібі, який виник в результаті виверження вулкану такої сили, що сам вулкан повністю зник з лиця Землі.

Посилання: