Джерело: Turnir.com.ua
Фінальний поєдинок Кубку УЄФА між донецьким «Шахтарем» та бременським «Вердером» транслюватиметься у Львові 20 травня на пл. Ринок на великому екрані. Акція відбуватиметься в рамках підготовки Львова до «Євро-2012».

«Основною метою заходу є промоція перегляду футбольних матчів на великому екрані у широкому колі вболівальників. Це, в першу чергу, сприяє поширенню вболівальницької культури, яка, зважаючи на проведення «Євро-2012» у нашому місті, з кожним роком повинна стрімко розвиватися.

Ми хочемо, щоб шанувальники футболу взяли у нашому заході активну участь. Тому запрошуємо усіх охочих прийти на площу Ринок і переглянути фінал Кубку УЄФА. Віримо, що сила нашої віри та енергетики допоможе успішно зіграти українській команді», – розповіла Соломія Білонога. «Сподіваємось, що в рамках цієї акції львів’яни продемонструють свою культуру вболівання, її європейськість та креативність, адже Львів вміє вболівати за своїх», – зазначила вона.

Трансляція фінального матчу розпочнеться о 20.45 год. Перед трансляцією з 18.00 год. проводитимуться розважально – просвітницькі заходи: присутні зможуть взяти участь у конкурсах та переглянути найкращі фільми з історії львівського футболу. Львів’яни також побачать промоційний ролик нашого міста, який був представлений президенту УЄФА Мішелю Платіні перед остаточним рішенням УЄФА щодо приймаючих міст «Євро-2012».