У Львові розпочала роботу "Творча майстерня": "У Львові стартує соціально-культурний проект "Творча майстерня", який реалізовує Благодійний фонд "Крила надії". Проектом передбачено щотижневі творчі заняття у відділеннях гематології, хірургії лікарні "Охмадит" та Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні. Йдеться про проведення творчих навчань-практикумів з малювання, художнього ліплення тощо. Після його завершення передбачено видати посібник з організації системи дозвілля для важкохворих дітей. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради."
"Ми сподіваємося, що наші творчі заняття сприятимуть покращенню психоемоційного стану дітей, що проходять лікування у лікарнях Львова, та їх родин. Адже в ході лікування емоційний стан дитини є важливою складовою самого процесу одужання. Дитина, перебуваючи у піднесеному настрої та відчуваючи моральну підтримку від родичів та друзів (волонтерів проекту), готова до проведення необхідної медичної терапії, лікувальний ефект від якої досягається швидше", - розповіла директор Благодійного фонду "Крила надії" Наталія Ліпська.

На реалізацію проекту "Творча майстерня" в міському бюджеті передбачено 13,2 тис. грн, при загальному бюджеті 16,1 тис. грн.