Оксамитовий сезон в Анапі

Це чудовий час - оксамитовий сезон! Море прогрівається до комфортної температури і купання в ньому по справжньому приємно.

Добре в цей час їхати на відпустку і з дітьми. Варто відзначити, що відпочинок з маленькою дитиною, 3, 4, 5 років і навіть менше в цей час найкращий, адже йому буде не так важко акліматизуватися і він одразу почне радіти і веселитися.

Багато безсумнівно чули про Анапу - це ідеальне місце для відпочинку на морі в такий час. Наплив туристів слабшає і встановлюється м'яка приємна погода. У серпні, вересні в Анапі море ніколи не "цвіте", але ж буває, що такий неприємний фактор може трохи зіпсувати настрій курортника.

Пансіонати Анапи і Санаторії Анапи наділені усім розмаїттям умов для забезпечення відпочинку та лікування людей будь-якого віку.

У Оксамитовий сезон в Анапі ціни на фрукти, і в цілому на послуги в цей час знижуються, велика кількість груш, яблук, винограду, динь, кавунів і все це за смішними цінами.

Останній місяць сезону, коли можна по справжньому відпочити в Анапі - це вересень. Після нього, погода вже все таки починається псуватися і хорошу відпустку не можна гарантувати. Серпень-вересень на Чорному морі - це відмінний період для риболовлі, не таке пекуче сонце.

У цілому, в 2009 році оксамитовий сезон обіцяє бути дуже сприятливим: температура повинна бути трошки вище середньої для цього періоду. У цей час на Чорноморському узбережжі проводиться багато спортивних змагань з яхт-спорту.