Чеський регіон Південна Богемія

Чеський регіон Південна Богемія, на кордоні з Австрією, є найбільш мальовничим і теплим місцем для відвідування.

Любителі спорту і любителі історії знайдуть в цьому регіоні багату культурну спадщину. Центральна Богемія є однією з найчарівніших місць для відвідування туристами. По суті, це повинна бути друга зупинка після Праги.

Її захоплююча краса особливо в горах Шумава, звивисті ріки, великі озера і незліченні історичні міста, чарівні села або фортеці з замками, які задовольнять навіть найбільших любителів спорту.

Водним спортом можна зайнятися на озері Ліпно - величезний резерв води становить 42 км в довжину і 8 км в ширину. Озеро розташоване близько години їзди від Праги.

Озеро Ліпно надає прекрасні можливості відпочиваючим для катання на яхтах і каное, занять віндсерфінгом. Також популярний тут кайтсерфінг - катання по воді за повітряним змієм. Можна також зробити захоплюючу екскурсію на гірському велосипеді - навколо озера проходять велотраси міжнародного рівня.

A Perfect Day Trip представляє поїздки на каное, приблизно 35 км вниз по річці, в Чеському Крумлові.

Незліченні фортеці і замки є пам'ятками Чехії. Візьміть вашу карту і просто виберіть, де ви хотіли б бути і рано чи пізно, ви приїдете туди.