Гірськолижний комплекс Forest Nook 3

На найпівденнішому гірськолижному курорті в Європі, в серці Родопських гір на висоті 1650 м. біля підніжжя гори Снежанка відкрився апарт-готель "Форест НУК-3".

Гірськолижний комплекс Forest Nook 3 категорії 4 * в Пампорово - один з найбільших і найстаріший (йому вже 50 років) гірськолижних курортів Болгарії.

Новий готельний комплекс побудований і оснащений на сучасному технічному рівні. Так, туристам пропонують зручні двомісні студії, тримісні апартаменти, пейнтхауси і вілли-шале на чотири особи з можливістю комплектації додатковими місцями.

До послуг гостей - релакс-центр із широким вибором масажу та спа-процедур, медичні послуги, Інтернет, трансфер до / від лижних трас, скі-інструктори. Можна покататися на мотосанях, здійснити кінну прогулянку або похід на квадрациклах. Лижний сезон в Пампорово триває з грудня до середини квітня.

Спуски різної крутизни та складності прокладені між позначками 1926 і 1450 м. і обслуговуються канатними дорогами загальною довжиною 10700 м. з пропускною здатністю більше 9 тис. пасажирів на годину. До них туристів доставить рейсовий автобус або трансфер від готелю. Регулярне автобусне сполучення встановлено з прилеглими містами, а також з Пловдівом (83км.) і Софією (240 км.). Заняття з гірськолижного спорту проводять понад сто інструкторів.

Ціна за сім ночей - 190 євро.

Сюди включено: розміщення в апартаментах і студіях, сніданок і вечеря, трансфер від / до аеропорту і підйомників, послуги СПА-центру, користування підйомником на території готелю, курортний податок, ПДВ, 15% комісії для туроператорів. Діти до семи років відпочивають безкоштовно, а до 12 років - зі знижкою 50%.