na-bortu-litakiv-lufthansa-zyavytsya-internet

Логотип літаків компанії «Lufthansa»

Представники «Lufthansa» оповістили про те, що з середини наступного року на борту літаків авіакомпанії знову з'явиться доступ до інтернету. Спільно з японською компанією «Panasonic» авіалінії планують запустити сервіс «exConnect», за допомогою якого пасажири і члени екіпажу зможуть отримати доступ в інтернет. Під час польотів пасажири зможуть користуватися мобільними телефонами і смартфонами для обміну текстовими повідомленнями, передачі даних та перегляду веб-сторінок. Доступ в інтернет пасажири зможуть оплатити за допомогою кредитних карт, перераховуючи певну суму авіакомпанії або своєму провайдеру.

«Lufthansa» планує оснастити більшу частину авіапарку доступом в інтернет протягом першого року роботи послуги. Вольфганг Майрхубер, голова і головний виконавчий директор авіакомпанії, зазначає наступне: "З точки зору комунікацій, клієнти «Lufthansa» можуть розраховувати на найбільш якісні послуги під час польоту. Під час рейсів на далекі відстані, ми пропонуємо бізнес-мандрівникам ряд комунікаційних можливостей, які можна порівняти з тими, що надаються в кращих готелях і спеціалізованих точках доступу в інтернет ».

Авіакомпанія вже намагалася вводити доступ в інтернет на борту раніше. Вперше літаки компанії «Lufthansa» були обладнані системою «FlyNet» у січні 2003-го рік, доступ до інтернету під час польотів надавався в період з травня 2004-го до кінця 2006-го року. Тоді німецька компанія була одним з перших міжнародних авіаперевізників, які надавали такі послуги. Однак, сервіс в кінцевому рахунку був закритий.