Новий музей Флоренс Найтінгейл відкриється в Лондоні

У наступному місяці в Лондоні туристів запрошують пограти лікарів та медсестер в новому музеї, присвяченому Флоренс Найтінгейл.

Музей, вартістю £ 1.4 мільйонів, відзначить сторіччя з дня смерті Найтінгейл і планує відкрити свої двері для туристів на день її народження 12 травня.

У музеї обіцяють розкрити справжню історію про жінку з легенди, відома також як "Дама з лампою", а також розповісти про вікторіанський світ, в якому вона жила.

Флоренс Найтінгейл була далекоглядним реформатором охорони здоров'я, яка привернула медсестер до догляду за солдатами під час Кримської війни, яка тривала з 1853-56 рр.

Медсестра Флоренс Найтінгейл невпинно виступала за краще медичне обслуговування та санітарії в Британській армії.

У музеї буде відкрито три павільйони: дитинство Флоренс, її служіння під час Кримської війни, і її подальші роки гарячий борець за реформи системи охорони здоров'я.

Найважливіші з колекції, яка нараховує понад 2000 предметів, включають письмові сланці, аптечка, яку використовувала на полі бою.

Також на виставці буде турецький ліхтар, який був використаний в лікарні під час Кримської війни.

Музей Флоренс Найтінгейл знаходиться за адресою 2 Ламбетскій палац Road London SE1 7EW і буде відкритий щодня з 10 ранку до 5 вечора.