У Львові пройде тиждень Інтернет-технологій: "У Львові за підтримки міськради провідні ІТ-спеціалісти міста протягом листопада будуть проводити Інтернет-форуми, конкурси, навчання та олімпіади в рамках «Тижня Інтернет-технологій у Львові». Участь у проекті візьмуть Lviv StartUp Club, Decoded, Eleks, SoftServe.
Про це повідомили у Львівській міській раді.
Серед запланованих заходів – представлення "Електронного урядування" від Eleks та SoftServe, Інтернет-форуму 2010 "іCamp" від Lviv StartUp Club, різноманітні олімпіади та конкурси на розробку штучного інтелекту, на виготовлення євробота у 9 містах України, дитяча та доросла ліга Олімпіади з продукування мобільних пристроїв від Decoded.
Інтернет-форум 2010 "іCamp", організатором якого є Lviv StartUp Club та інтернет-агентство AdPrime, відбудеться 27 листопада у готелі "Супутник" (вул. Кн. Ольги, 118).
"Цього дня Львів стане центром інновацій та прогресу, зібравши фахівців Інтернет-галузі з усієї України. Мета форуму – обмінятися досвідом та ідеями, популяризувати сучасні Інтернет-технології, поширити знання щодо надання та продажу послуг в Інтернеті, залучити нових користувачів до прогресу – Всесвітньої мережі", – розповідає координатор проекту, засновник Lviv StartUp Club Ростислав Чайка.
"іCamp" складатиметься з 9 секцій та 4 потоків: 1 потік – Інтернет-бізнес (секції: інтернет-маркетинг, інтернет-бізнес), 2 потік – Інтернет для бізнесу (секції: інтернет для бізнесу, електронна комерція), 3 потік – Інтернет-суспільство (секції: інтернет-журналістика (Blogcamp), електронне суспільство; міні-секція: нестандартні методи просування), 4 потік – Інтернет-технології (секція: інтернет-технології; міні-секції: соціальні мережі, бізнес для web-студій).
Також упродовж дня відбуватимуться презентації стартапів (інтернет-проектів) та круглі столи.
Докладніша інформація про Інтернет-форум 2010 "іCamp" – на сайті. Зареєструватись можна або за тел. +38(097)1435332. Акредитація журналістів – за тел. +38(097)8609050. "