Дитячий реабілітаційний центр «Джерело» у березні цього року розпочав благодійну акцію “Я дарую дитині кілометр”, завданням якої є збір коштів для щоденного перевезення неповносправних дітей та молоді на програми центру. Акція відбувається шляхом розповсюдження сертифікатів-«автобусиків»
.
Сьогодні 6 мікроавтобусів, спеціально пристосованих для перевезення осіб на візках (3 з яких з спеціальними підйомниками), щодня привозять по...над 100 дітей та молодих людей до центру. Без роботи транспортної програми є неможливим заняття дітей в школі і дошкіллі та робота Майстерень Клубу Активної Молоді у центрі «Джерело».

Від 1995 року зусиллями благодійної установи «Джерело», а з 2008 року – комунального і благодійного бюджетів було організовано перевезення дітей та молоді. На жаль, цього року через відсутність коштів з міського бюджету центр «Джерело» змушений активізувати зусилля на продовження перевезення дітей та молоді на програми центру.
Батьки, працівники, друзі і симпатики центру організували збір коштів і закликають усіх небайдужих людей взяти участь у цій акції – придбати за благодійну пожертву символічний «автобусик» і в такий спосіб «КУПИТИ ДИТИНІ ЦЕНТРУ «ДЖЕРЕЛО» КІЛОМЕТР».
В травні благодійна акція “Я дарую дитині кілометр” закінчиться феєричним концертом зірок української естради. Благодійні пожертви від розповсюдження квитків на концерт теж будуть використані на придбання пального для щоденного перевезення дітей та молоді центру.


 

Усіх небайдужих просимо зголошуватись в підтримку цієї акції:Юрій Федечко: (097) 462 92 46Наталка Мякушко: (050) 549 79 46

Для тих, хто має можливість уже сьогодні підтримати фінансово наші програми реквізити центру «Джерело»:
р/p № 2600153682 в Райффайзен банк “Аваль”
МФО 380805
ЗКПО 25561596
З поміткою “Благодійна пожертва”


Навчально-реабілітаційний центр "Джерело"
м. Львів, пр. Червоної Калини, 86а
тел. (032)2273602
email: dzherelocentre@gmail.com
skype: dzherelo_vzz
www.dzherelocenter.org.ua