Жінка — істота загадкова. А ще більше — суперечлива. Вона хоче бути коханою і водночас неприступною. Жінка ніколи не робить зайвих рухів. І водночас уміє "стріляти очима" і потрапляти у саме серце. Адже жінки чудово володіють такою зброєю, як краса. І водночас часто дають фору чоловікам в... екстремальних військових іграх. Усю силу емоцій та жіночої грації кожна львівська Жанна Д'Арк може показати у грі в лазертаг! 
Як не дивно, але львів'янки, кажуть експерти, стають гідними суперниками чоловікам в екстремальних іграх. Нерідко траплялось, що львівські "жінки-воїни" у змаганнях з чоловіками доводили свою ні з чим незрівнянну витривалість, не даючи останнім жодної надії на перемогу. І при цьому користуються не тільки ігровою зброєю. Будь-якого чоловіка можна обеззброїти щирою жіночою посмішкою  
— Тактика жінок у грі відрізняється від тієї, що обрали б чоловіки. Інколи вони стають досить непередбачуваними. Якщо у чоловічій команді один гравець — жінка, її гра потрапить у залежність від чоловічих принципів обрання стратегії, а от коли збирається суто жіноча команда, тоді я починаю співчувати чоловікам. Їхній чіткості та влучності може позаздрити досвідчений гравець у лазертаг. Тим більше, жінки витриваліші морально: коли чоловіча команда, програючи, втрачає інтерес до гри, то жінки своєю стійкістю роблять неможливі речі можливими, — розповідає керівник Клубу вогневої і тактичної підготовки. LaserTag Львів. “Штурмовик” Андрій ОЛІЙНИК.

І справа не тільки у витривалості. Що може бути сексуальніше, аніж жінка з лазерною гвинтівкою та надзвичайним запалом азарту в очах? Жінки ж — як кішки: коли помуркотіти люблять, а коли й кігтики випустити 

Крім того, за словами керівника LaserTag Львів, лазертаг для жінки — це не тільки чудова можливість показати себе у всій красі, а й підтримати гарну фізичну форму. Одна гра — це стовідсоткове скидання зайвих кілограмчика-двох  По-друге, у лазертаг можна грати у повсякденному одязі, з якого потім не треба змивати фарбу; шоломи ж якщо й використовуються в окремих типах, то винятково заради ефектності гри і не є обов'язковими.

І, по-третє, будь-який розумний чоловік знає: доки жінка не позбудеться усіх негативних емоцій — спокою нікому не дасть. Чи то колега, чи друг, чи коханий чоловік. А чи не краще це зробити на "полі бою"? Влаштувати корпоративні змагання між працівниками компанії? Чи сімейні "перегони" за одвічне питання: хто головний — чоловік чи дружина?

Недаремно ж найбажанішими жінками свого часу визнали амазонок 😉

Доведідь, хто у цьому світі сильна половина! Клуб вогневої і тактичної підготовки "Штурмовик" чекає на Вас! 

м. Львів, вул. Володимира Великого, 52, к. 501
(098) 006-02-99
(063) 970-41-67
ICQ: 265-129-412
e-mail: shturmovyk@ukr.net
web-site: lazertag.lviv.ua