Плавучий готель Punta Caracol Aqualodge (Панама)

Одна справа - жити в готелі на березі, зовсім інша - у готелі на воді, пише інформаційна агенція CNN. У світі багато найрізноманітніших "плаваючих" готелів, і видання наводить список кращих.

1. Punta Caracol Aqualodge (Панама) плаває вздовж коралового рифу в Карибському морі. Туди можна дістатися тільки по воді. Готель складається з дев'яти хатин, закріплених за допомогою дерев'яних паль. Дахи зроблені з пальмового листя, а електрика надходить за допомогою сонячних батарей. Вартість проживання - від 316$ на добу.

2. King Pacific Lodge (Канада) знаходиться на західному узбережжі Британської Колумбії. До цього готелю можна долетіти виключно на гідроплані. Готель є чотирипалубною баржою з 17 елітними номерами. З вікон можна помилуватися на морських левів, горбатих китів і дельфінів. Вартість проживання - від 4750$ за три доби.

3. River Kwai Jungle Raft (Таїланд) знаходиться в гущавині тропічного лісу і складається з 110 бамбукових кімнат на воді. Готель було відкрито ще в 1978 році. Варто зазначити, що в готелі немає електрики, і номери освітлюються традиційними масляними лампами. Вартість проживання - від 57$ на добу.

4. St. Regis Bora Bora Resort (Французька Полінезія) пропонує елітний відпочинок в "плаваючих" бунгало. Це ідеальне місце для любителів екзотичних спа-процедур, наприклад, "вулканічного педикюру". Вартість проживання - від 1200$ на добу.

5. Salt and Sill (Швеція) славиться своїм рибним рестораном. Це не дивно, адже рибна ловля існує в регіоні з 15-го століття. Що стосується номерів, то вони по-шведськи мінімалістичні. Вартість проживання - від 244$ на добу.