Львів спортивний. У неділю, 26 лютого, поблизу пам’ятника Івану Франку (парк ім. І. Франка) стартують змагання з велосипедного туризму «SNOW-BIKE-2012». Початок змагань о 11.00 год.

Як повідомили у відділі фізичної культури і спорту ЛМР, у програмі змагань велосипедистів тріал та крос.

"Заявку на участь у змаганнях необхідно подати на адресу Клубу велосипедного туризму «Колесо вітрів» (вул. В. Великого, 125а) на електронну адресу koleso_vitriv@ukr.net до 25 лютого. У заявці необхідно вказати прізвище, ім’я та рік народження учасника змагань." - зазначили організатори змагань із Клубу велосипедного туризму «Колесо вітрів».

Контактна особа: Олександр Мякушко, голова Клубу велосипедного туризму «Колесо вітрів», тел. 0673683280.

Довідка

Перші велосипеди «МТВ» у Львові з’явились у кінці 90-х і завоювали популярність серед школярів. Згодом любителі велосипедів об’єднались у гурток, один з перших на Львівщині. Заняття та перші велоподорожі здійснювались на велосипедах «Тиса», «Аіст» та «Україна» і все більше захоплювали учнівську молодь. Так виникла назва – гурток велосипедного мандрівництва «Колесо вітрів».  Тренування з техніки водіння велосипеда переросли у змагання: від районних до Чемпіонату України.

10 серпня 2007 року зареєстрована громадська організація Клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів». Мета створення та діяльність Клубу: сприяння розвитку туризму, підвищення ролі фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я та формування здорового способу життя, ознайомлення та вивчення екскурсійних об’єктів, активний відпочинок. Клуб тісно співпрацює з Львівською міською радою, обласною Федерацією спортивного туризму, з велосипедними клубами, громадськими та державними організаціями, які пропагують здоровий спосіб життя.

http://www.city-adm.lviv.ua/news/view/259-turizm/17379-u-lvovi-vidbudutsa-zmagannah-z-velosipednogo-turizmu-snow-bike-2012