Хочете САЛА? Ходіть, покажу де є.
САЛО - це арт-музей української національної гордості та водночас кафе, де надивившись на незвичні експонати одразу ж можна й спробувати свіженький шматок сальця.
Вхід до закладу
Експонати незвичні не своїми формами, а саме структурою, бо матеріалом з якого вони виготовлені є сало. Відкусити трохи від шедевру все ж у вас не вийде, так як кожен такий витвір мистецтва знаходиться в окремому холодильному контейнері, що дозволяє підтримувати його форму.
скульптурище скульптури
Найбільша скульптура з сала стоїть одразу при вході до музею-кафе - Серце! І не романтичне червоне сердечко, а справжній людський орган велетенського розміру. Справжні поціновувачі теж беруться за серце, коли бачать таку глибу сала.
Серце
Інтер'єр не тільки цікавий, а головне кумедний! Дорогі білі дивани (розумієте чому білі, так?), сучасний дизайн приміщення і барної стійки в поєднанні з колоритними елементами, які в жартівливій формі оспівують улюблену страву українця.
дизайн
Ціни в закладі, думаю, розраховані більше на туристів, котрі не відмовляться спробувати національного продукту, а нам віддавати купу гривень за канапе з салом якось не дуже хочеться, тим більше що вдома в морозилці лежить таке ж.
А ще покажу вам фото одного дуже цікавого місця. Здогадки про те, що це за кімната пишіть в коментарях 😉 Піти перевірити можна на пр. Свободи, 6/8.